top of page

Musik

Här är några låtar och inspelningar jag har gjort, "We will rock you" är min egna experimentella version av Queen-låten "We will rock you". Det är min mest populära låt med över 5700 lyssningar. "I want it all Queen Remix" är min nästa mest populära sång med över 1250 lyssningar min egen version av Queens song

"I want it all" och "We will rock you". Inspirerad från cover versionen sången / mash up "I want it all" från filmmusiken till filmen Sucker Punsch, med Queen featuring Armageddon aka Geddy.


 

 


Låten "Until it sleep" är min egen sång eller konstljudexperiment och det handlar om förhållande som inte fungerar och att komma ut ur dem. "Power of Art" är också min egna låt och den handlar om kraften jag känner av att skapa och uppleva konst. "Queen of NYC" är en sång om att känna sig hemma i New York och mer som en utlänning i Stockholm.

"Bach andra sonaten för flöjt i Ess-dur" är en inspelning av min vän, flöjtisten Åsa Carlson och pianisten Magnus Kinnman. Det var ett projekt för skolan att spela in och producera musik från en annan genre än vad jag brukar lyssna på.
SVENSKA/SWEDISH MUSIK
bottom of page